Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
    Дизелът има по-голяма консумация. а бенин също е добре, но бензинките обикновено са над 14, а дизелите само ако е топло и са загряли
    Нали ставаше въпрос за зареждане при включен двигател?
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
      Нали ставаше въпрос за зареждане при включен двигател?
      Естествено, при работещ двигател на празни обороти

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
        Естествено, при работещ двигател на празни обороти
        И "Дизелът има по-голяма консумация" според теб?
        Аз знам за точно обратното.
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
          И "Дизелът има по-голяма консумация" според теб?
          Аз знам за точно обратното.
          Е сега научи нещо ново

Comment

• Тогава при високи обороти става обратното,или...
            Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

• Ако някой има за изхвърляне стари предни накладки за диск 284 мм. вентилиран, пълен комплект от 4 бр, да свирка. Целта ми е да си направя експеримент, да ги наваря и им залепя феродо с по-голяма площ. Търся още по-ефективно спиране. Трябват ми реално металните планки, може и грам феродо да няма по тях.
              Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
              Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
              Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
                Ако някой има за изхвърляне стари предни накладки за диск 284 мм. вентилиран, пълен комплект от 4 бр, да свирка. Целта ми е да си направя експеримент, да ги наваря и им залепя феродо с по-голяма площ. Търся още по-ефективно спиране. Трябват ми реално металните планки, може и грам феродо да няма по тях.
                Скоро трябва да сменям моите. Не знам колко бързаш. И питай скрападжиите, Коко Scarface, например

Comment

• Мога да те изчакам. Ще ги сменям вероятно след традиционното каране на Калояново Май месец. Дисковете са ми на долна граница на допустимия размер-20,2 мм.
                  Може и друг колега да се включи. И не си хвърляйте спирачните дискове. От тях стават чудни дистанционни фланци.
                  Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Вчера с един приятел решихме да се поразвозим с алфата из снега горе до Пършевица и останах с добри впечатления от VDC системата. Навръщане колкото й да имах мерак да се пързалям с ръчната, така и неуспях. Изключих ASR-а, обаче пустинята не иска и не иска, нали е вградена и не може да се изключи. Веднага набива спирачка на едната предна гума в зависимост какъв е завоя и колата се изправя сама. Предполагам, че повечето хора го знаят, но със сигурност има някои, които не са запознати.
                    Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
                    Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
                    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer

Comment

• Първоначално публикувано от ScuderiaItalia Покажи съобщение
                      Вчера с един приятел решихме да се поразвозим с алфата из снега горе до Пършевица и останах с добри впечатления от VDC системата. Навръщане колкото й да имах мерак да се пързалям с ръчната, така и неуспях. Изключих ASR-а, обаче пустинята не иска и не иска, нали е вградена и не може да се изключи. Веднага набива спирачка на едната предна гума в зависимост какъв е завоя и колата се изправя сама. Предполагам, че повечето хора го знаят, но със сигурност има някои, които не са запознати.
                      Ти не леж на тая кълка все пак

Comment

• Първоначално публикувано от ScuderiaItalia Покажи съобщение
                        Вчера с един приятел решихме да се поразвозим с алфата из снега горе до Пършевица и останах с добри впечатления от VDC системата. Навръщане колкото й да имах мерак да се пързалям с ръчната, така и неуспях. Изключих ASR-а, обаче пустинята не иска и не иска, нали е вградена и не може да се изключи. Веднага набива спирачка на едната предна гума в зависимост какъв е завоя и колата се изправя сама. Предполагам, че повечето хора го знаят, но със сигурност има някои, които не са запознати.
                        Като искаш да се правиш на келеш - махаш бушона за абса и вдц-то се изключва (абса също!)
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          Като искаш да се правиш на келеш - махаш бушона за абса и вдц-то се изключва (абса също!)
                          +1
                          Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение

Моята щипка за издърпване стои на този предпазител, за да не ми се налага да го помня и търся
                            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                            sigpic

Comment

• Някой ползвал ли е масло Раксол 10В60 пълна синтетика? Ако да, да сподели мнение.

Comment

• Раксол? Не съм чувал такова.
                                Аз съм с Репсол 10в60. За такова ли питаш?
                                156 2.0TS

Comment

Working...
                                X